Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö säätelee henkilötietojen käsittelyä ja evästeiden käyttöä Mertek Invest OÜ:n (jatkossa nimellä Mertek Invest) kotisivulla https://turvakaart.ee/ (jatkossa nimellä kotisivu).

Käsitteet

Käyttäjä – käyttäjä on henkilö, joka käy turvakaart.ee-kotisivulla tai lähettää Mertek Investille tietoa. Esimerkiksi sähköpostin tai kotisivun yhteydenottokaavakkeen kautta yhteyden ottaminen.
Henkilötiedot – henkilötiedot ovat kaikenlaista tietoa, jota käyttäjä on kotisivulla itsestään Mertek Investille ilmoittanut.

Henkilötietojen käsitteleminen

Kotisivua käyttämällä käyttäjä antaa suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn tämä tietosuojakäytännön mukaisesti.

Henkilötietojen kerääminen
Mertek Invest kerää seuraavia henkilötietoja:

  • nimi, yrityksen nimi, yrityksen rekisterikoodi, kurssille osallistujan syntymäaika, ammatti, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite – käyttäjän kurssille ilmoittautuessa, uutiskirjeen tilauksen yhteydessä, yhteydenottokaavakkeen täytön yhteydessä;
  • kotisivun vierailutilasto – Plausible.

Henkilötietojen käyttäminen
Mertek Invest käyttää henkilötietoja seuraavista syistä:

  • palvelun tarjoamiseen – kursseille ilmoittautumiseen, käyttäjiin yhteyden pitämiseen, laskujen lähettämiseen ja osallistujien rekisteröimiseen Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön ja Suomen Työturvallisuuskeskuksen rekistereihin, jota tarvitaan turvallisuuskorttien myöntämiseen;
  • kotisivun toimivuuden tai datamajoituksen varmistamiseen;
  • juridisen velvollisuuden täyttämiseen (esim. kirjanpito ja kuluttajariitojen ratkaisu);
  • käyttäjäkokemuksen parantamiseen.

Henkilötietojen vastuullinen käsittelijä
Mertek Invest (Mertek Invest OÜ, rek.nro 11515925, kotipaikka Oru 11, Märjamaa, 78302 Raplamaa, Viro) on henkilötietojen vastuullinen käsittelijä.

Henkilötietojen välittäminen sivullisille
Mertek Invest käyttää päivittäiseen toimintaan sivullisia, jotka tarjoavat:

  • kotisivun verkkomajoitusta;
  • kotisivun käyttötilaston analysointia;
  • turvakorttirekisterin pitoa.

Henkilötietojen säilyttäminen ja turvallisuus
Mertek Invest säilyttää henkilötietoja niin kauan, kuin se on tavoitteen täyttämiseksi tai laista seuraten tarpeen.
Ilman käyttäjän suostumusta tietoja ei välitetä kolmansille henkilöille, paitsi laissa säädetyissä tapauksissa.
Käyttäjän henkilötietojen käsittelyssä ja säilyttämisessä Mertek Invest soveltaa organisatorisia ja teknisiä keinoja, jotka varmistavat henkilötietojen suojan sattumanvaraiselta tai laittomalta hävittämiseltä, muuttamiselta, julkistamiselta ja kaikenlaiselta muulta laittomalta käsittelyltä.

Käyttäjän oikeudet
Käyttäjällä on koska tahansa oikeus:

  • ilmaista tahtonsa päästä omiin tietoihinsa;
  • vaatia henkilötietojen korjaamista, täydentämistä tai laissa säädetyissä tapauksissa niiden poistamista;
  • oikeus saada tietoa henkilötietojensa käsittelystä;
  • oikeuksiensa puolustamiseksi mahdollisuus esittää valitus tietosuojaviranomaiselle (Andmekaitse Inspektsioon).

Tällaisesta toiveesta pyydämme ilmoittamaan meille sähköpostiosoitteeseen info@turvakaart.ee tai soittamaan yleispuhelinnumeroomme +358 401279666.

Tietosuojakäytännön muuttaminen
Mertek Invest varaa itselleen oikeuden muuttaa tietosuojakäytäntöä yksipuolisesti ja ennakkoon ilmoittamatta tavoitteenaan varmistaa tietosuojakäytännön lainmukaisuus. Tietosuojakäytännön uusin versio on aina saatavana kotisivullamme.
Kaikissa tietosuojakäytäntöä ja tietojen käsittelyä koskevissa kysymyksissä pyydämme ottamaan meihin yhteyttä sähköpostiosoitteella info@turvakaart.ee tai soittakaan yleispuhelinnumeroon +358 401279666.

Verkkosivullamme käytetään evästeitä. Verkkosivun käyttämistä jatkaessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close